12:35 uur

Verbindingsproblemen

Door het enorme aantal bezoekers van dit live-verslag zijn vanaf de start verbindingsproblemen op onze website geweest. Deze is inmiddels opgelost. Excuses voor het ongemak.


12:23 uur
Voorsprong flink gegroeid
De 4 koplopers hebben na het verlaten verlaten van Rotterdam hun voorsprong uitgebouwd naar 1:10 op het peloton.

12:10 uur
Premiesprint onderweg
De renners rijden vandaag 207,4 kilometer. Onderweg is er 1 Zuideramstel-premiesprint. Deze vindt plaats na 146,8 kilometer.

12:02 uur
De namen...
De 4 renners die aan de leiding rijden zijn Sep Vanmarcke (Topsport Vlaanderen), Tom van der Haute (Landbouwkrediet), Ronan Mc Laughlin (An Post) en Stefan Vreugdenhil (Van Vliet-EBH-Elshof). Zij hebben een voorsprong van 25 seconden op het peloton. De 5 achtervolgers zijn namelijk teruggepakt door het peloton.

11:55 uur

Eerste koplopers van de dag

Direct na de officiële start van de wedstrijd zijn er vier renners de aanval in gegaan. Zij hebben 35 seconden voorsprong op een vijftal, vlak daarachter het peloton. Op dit moment zijn de namen van de koplopers nog niet bekend. Zodra we die via Tour-Radio te horen krijgen, worden ze hier vermeld.


11:50 uur
Het weer
Het is droog en er staat een matige wind.

11:45 uur

Van start!

Zojuist zijn de renners in Pijnacker van start gegaan. Vanochtend is bekend geworden dat Niki Terpstra is toegevoegd aan de deelnemerslijst. Hij draagt het rugnummer 37.
Er zijn echter ook een aantal renners niet gestart. De gehele ploeg van Team Worldofbike.gr is, vanwege te weinig renners aan het vertrek, van de lijst geschrapt.


11:40 uur

Welkom bij het live-verslag 2010
Hartelijk welkom bij de 4e Eneco Ronde van het Groene Hart! Zondag 21 maart gaat om 11.40 uur de ronde in Pijnacker van start. U kunt hier die dag live de ontwikkelingen volgen die zich afspelen in de koers.
Van 11.40 uur tot ca. 17.00 uur verzorgen wij voor u op deze pagina een tekstueel verslag vanuit de ronde en van 15.00 uur tot 17.00 uur wordt de wedstrijd eveneens live door SBS6 uitgezonden op zowel deze website als op TV.

 

Tot zondag!

 

Rutger van Stappershoef, namens de werkgroep Pers & PR


Eneco Telegraaf SBS 6 Gemeente Zoetermeer Gemeente Pijnacker-Nootdorp Groene Hart